Koczóh úr

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cserepezés

 
 

A tető

Az épület fontos része a tető, ami védi az egész házat első sorban a beázásoktól, az időjárás viszontagságaitól, továbbá hő- és hangszigetelő szerepe is van, nem is beszélve esztétikai jelentőségéről. Sajnos azonban a tető nagy és folyamatos igénybevételnek van kitéve. Az egyik legveszélyesebb jelenség a vihar, a nagy széllökések, forgószelek, nem ritkán orkán erejű sodrószelek. Ezek önmagukban is gyakran megbontják a tető-héjat. A tetőre sodort fák, gallyak és más tárgyak a cserepeket, a palákat egyaránt megrongálják és a beázásveszélyt előidézik.
Az utóbbi időben egyre gyakoribb az épületek technikai feltszereltségének fejlesztése következtében bekövetkező tetősérülések. Így az elektromos, telefonos, légkondicionálást szolgáló, internetes (pl. DIGI) szerel-vényezések.

A tető néha viharkár nélkül is karbantartásra szorul. Első sorban a kúpcserepek igénylik az újabb kikenést, újabb rögzítést. Palatetők esetén is a kúpok ismételt rögzízése szükséges.

Sürgősség

A tető sérülése, beázása azonnali intézkedést igényel a további jelentős károk megelőzése érdekében.
Ilyen nem kívánt esetben azonnali jelentkezést kérek, én pedig soron kívül gyors és szakszerű helyreállító munkát fogok végezni.

 

Referenciamunkák

A képek rákatintással nagyíthatók!

 

A CSEREPES FELÜLETEK KÖZÖTT HAJLATBÁDOG VAN

SPECIÁLIS CSERÉP-BÁDOG KOMBINÁCIÓ

 
 
 
 
 

ALUMÍNIUM CSATORNA KÚPOZÁSSAL

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz